Carnibest Hond Kalkoen Diabetes 1kg

Bestelbaar Carnibest Hond Kalkoen Diabetes 1kg

Carnibest Hond Kalkoen Diabetes 1kg is zeer geschikt voor honden met suikerziekte die voor de meest gebruikte vleessoorten allergisch of intolerant zijn. Vaak wordt door de dierenarts een eliminatie-dieet voorgeschreven, dat houdt in dat er voor de hond zelf ‘gekookt’ moet gaan worden. Lamsvlees werkt vaak niet meer als eliminatie-dieet, kalkoenvlees wel.  U hoeft aan de Carnibest Kalkoen Diabetes niets toe te voegen, het is net als alle andere verse maaltijden van Carnibest, compleet.

Carnibest staat er om bekend dat het veel klachten bij een hond helpt voorkomen. Wanneer uw hond onder andere huidproblemen heeft of dunne ontlasting, dan raden wij aan om voor minimaal 6-8 weken Carnibest te voeren. Zodra blijkt dat Carnibest na 6 weken goede resultaten geeft, kunt u het blijven voeren. Uiteraard is het van belang om langzaam van het oude voer op het nieuwe voer over te gaan.

Bevat: vers kalkoenvlees, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.


Meer info:

Carnibest introduceert een compleet eliminatie-dieet voor honden die allergisch en/of intolerant zijn voor kip, rundvlees en lamsvlees. Deze voeding is genaamd Carnibest Kalkoen Diabetes. Carnibest Kalkoen Diabaetes is een complete voeding voor pups en volwassen honden. Het bestaat uit puur vers kalkoenvlees. Er is gegarandeerd geen andere eiwitbron aan toegevoegd.

Carnibest Kalkoen Diabetes is een ideale voeding voor eigenaren die van de dierenarts opdracht hebben gekregen om een zogenaamd eliminatie-dieet samen te stellen voor hun hond. Vaak wordt lamsvlees aanbevolen maar dit wordt in teveel voedingen teruggevonden waardoor het helaas als eliminatie-dieet niet meer werkt. Eend is uniek als dierlijke eiwitbron.

Carnibest Eend Diabetes is inmiddels een periode getest bij honden die intolerant bleken te zijn voor kip, rund- en lamsvlees, met uitstekende resultaten tot gevolg. Bovendien vinden honden de voeding zeer smakelijk en verteert het uitermate goed.  Carnibest Eend Diabetes is in principe niet bedoelt om als normale voeding te verstrekken, tenzij uw huisdier bewezen allergisch en / of intolerant is voor alle gebruikelijke dierlijke eiwitten. Dan kan deze unieke voeding u en uw hond een uitkomst bieden. Tevens biedt deze voeding vele praktische voordelen, u hoeft zelf niet aan de slag om voedsel voor uw huisdier samen te stellen, bovendien is Carnibest Eend Diabetes compleet.

Naast Carnibest Eend en Rijst is er ook Carnibest Kalkoen en rijst verkrijgbaar, welke dezelfde werking heeft ofwel ook een eliminatiedieet is.

Voor katten is er Eend-mix en Kalkoen-mix verkrijgbaar.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha
  • Model: CHKD1kg
  • Beschikbaarheid: Bestelbaar
  • 7,05€
  • Excl. BTW: 5,83€